0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Krstić: Ne znam šta se dogodilo, ali znam da je selektorova poslednja

Objavljeno: 26.08.14 u 10:25

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, izjavio je da ne zna šta je tačno napravilo jaz između Vladimira Micova i selektora Aleksandra Đorđevića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Srbije, Nenad Krstić, prošlu sezonu proveo je igrajući uz Vladimira Micova u moskovskom CSKA. Međutim, iako je blizak sa ovim momkom, Krstić nema informaciju o tome šta je prouzrokovalo incident za vreme prvog poluvremena kontrolne utakmice sa Novim Zelandom.

„Nisam pričao ni sa selektorom ni sa Vladom, koji je odmah napustio dvoranu po izbacivanju sa terena. Naravno, selektorova je poslednja“, rekao je Krstić. 

Utakmica sa Novim Zelandom bila je poslednja kontrolna utakmica reprezentacije Srbije pred start Svetskog prvenstva u Španiji. Iako su „Orlovi“ poraženi, Krstić ne smatra da je to nužno loša stvar:

„Ovaj poraz može da bude dobar za ekipu, da se malo spusti na zemlju“, naglasio je Krstić, „Nismo mi ni nešto poleteli posle osvojenih turnira, ali je dobro da zastanemo, razmislimo malo, pogledamo jedni druge u oči i vidimo šta možemo da uradimo. Iskreno se nadam da će ovo biti dobra stvar za nas“, rekao je Krstić.

Đorđević bi konačan spisak putnika za Mundobasket trebalo da objavi na konferenciji za štampu u 17.30.  Srbija će na Svetskom prvenstvu, koje počinje u subotu, igrati u grupi sa Španijom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter