1
Košarka

FOTO: STAR SPORT

Đorđević precrtava kapitena Crvene zvezde!?

Objavljeno: 26.08.14 u 13:31

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović neće putovati sa reprezentacijom Srbije na Svetsko prvenstvo u Španiji, odlučio je selektor Aleksandar Đorđević.  

FOTO: STAR SPORT
FOTO: STAR SPORT

Konferencija na kojoj će Đorđević saopštiti odluku zakazan je u 17.30 u Pioniru, ali na zvaničnom sajtu Svetskog prvenstva među igračima Srbije nema kapitena Crvene zvezde. 

Đorđević je u nedelju odstranio Micova, tako da mu je preostalo da saopšti još samo jednom igraču koji neće biti putnik na Mundobasket. Odluka da to bude kapiten Crvene zvezde biće svakako stvar o kojoj će se diskutovati, pošto na poziciji krilnog centra igraju samo još Birčević i Bjelica. 

Sastav Srbije bi trebalo da izgleda ovako:

Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Raško Katić, Stefan Birčević, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica i Nenad Krstić. 

Selekcija Srbije će na Svetskom prvenstvu igrati u A grupi zajedno sa selekcijama Španije, Francuske, Brazila, Egipta i Irana. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter