0
Domaći fudbal

Dobra vest za ‘Delije’, Rakić samo lakše povređen

Objavljeno: 25.08.14 u 11:32

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić, koji je doživeo povredu ramena na meču sa Vojvodinom, biće spreman za naredni megdan crveno-belih u JSL.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Đorđe Rakić postigao je fenomenalan pogodak za pobedu tima s Marakane na „vrućem“ gostovanju na Karađorđu za trijumf izabranika Nenada Lalatovića rezultatom 1:0.

Međutim, malerozni centarfor Crvene zvezde, koga tokom karijere prate brojni pehovi s povredama, požalio se na bol u ramenu. Isprva se činilo da su stradali ligamenti i da mu „ne gine“ duža pauza, ali, srećom, situacija je bolja nego što je u prvi mah izgledala.

„Osetio sam jak bol i da je „kvrcnulo“ u ramenu. Kočila mi se ruka kako je vreme odmicalo i morao sam van terena“, objasnio je Rakić.

Ipak, ovaj igrač smogao je snage da nastavi duel, a u 35. minutu je na fantastičan način projektilom „skinuo paučinu“ gola Vojvodine:

„Lopta je na lep način ušla u mrežu. Postigao sam nekoliko golova na taj način, dva u Kataru. Pogoci iz šesnaesterca su, ipak, moja glavna odlika“, istakao je Rakić, a prenosi „Sportski žurnal“.

Ekipa Crvene zvezde u narednom kolu JSL igra sa subotičkim Spartakom u subotu od 17:30 na Marakani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter