0
Evropske lige

Di Marija se oprostio od Real Madrida

Objavljeno: 24.08.14 u 15:01

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija oprostio se danas od svojih saigrača u Real Madridu i narednih dana potpisaće ugovor sa Mančester junajtedom. 

Anhel Di Marija

Trener Karlo Anćeloti potvrdio je na današnjoj konferenciji da Di Marija definitivno odlazi, ali i naglasio da će Sami Kedira ostati u Madridu.

“Di Marija je danas samo došao da se pozdravi, nije trenirao sa ekipom. Još uvek ništa nije ozvaničeno, ali njegov transfer je gotova stvar. Želimo da mu se zahvalimo za sve što je učinio za nas i želimo mu sreću u nastavku karijere“, rekao je Anćeloti i dodao:

“Sa Kedirom smo takođe rešili situaciju, on definitivno ostaje. Srećan je što je deo Reala, a mi smo pošto smo dovoljno pokriveni u veznom redu“, rekao je Anćeloti.

Prema pisanjima engleskih medija, Junajted će za Di Mariju izdvojiti oko 80 miliona evra. Na Old Traford su ovog leta stigli Ander EreraLuk Šo Markos Roho za oko 90 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter