0
Fudbal

Vest dana u Kataloniji: Barsa ‘bocnula’ Real ponudom za Di Mariju!

Objavljeno: 22.08.14 u 12:10

Fudbalski klub Barselona navodno je poslao ponudu od 60 miliona evra za vezistu Real Madrida Anhela Di Mariju. 

buskets-di-marija

Kako prenosi katalonski list Sport, Barsa želi da ‘isprovocira’ čelnike najvećeg rivala zbog činjenice da se odriču jednog od najboljih igrača i podsećaju na Di Marijin odličan odnos sa Lionelom Mesijem kako na terenu, tako i van njega.

Istovremeno, ovaj izvor navodi da je predsednik Reala Florentino Perez izričit po pitanju prodaje igrača najvećem rivalu i da ne postoji nijedan procenat da Di Marija ode na Kamp Nou.

Jasno je da se Di Marijin stil igre u potpunosti uklapa u Barsinu filozofiju napadačkog fudbala, uostalom, dovoljno je podsetiti kako se na terenu razume sa Mesijem, ali ne treba zaboraviti da su Katalonci ovog leta već doveli dva velika pojačanja – Ivana Rakitića i Luisa Suareza.

Iako postoji možda 0,1 odsto šansi da pređe u Barsu, možete li da zamislite Di Mariju u bordo-plavom dresu u napadu sa Mesijem, Nejmarom i Suarezom?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter