0
Evropske lige

Anćeloti potvrdio: Di Marija tražio da ide, Ronaldo spreman za Atletiko

Objavljeno: 21.08.14 u 13:42

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti po prvi put je potvrdio da postoji mogućnost da Anhel Di Marija napusti redove “kraljevskog“ kluba. 

anceloti

Na konferenciji za medije uoči revanša Superkupa Španije, Italijan je bio primoran da ponovo govori o statusu sjajnog Argentinca i istakao da postoji mogućnost da ode ovog leta za kojeg je ozbiljno zainteresovan Mančester junajted.

“Di Marija je zatražio da napusti klub ovog leta, ali je njegov zahtev odbijen. Nije želeo da produži ugovor sa klubom i nije isključena opcija da napusti klub do kraja leta. Biće sa nama dokle god možemo da računamo na njega, a ako se situacija promeni, nema nikakvih problema“, rekao je Anćeloti. 

On je potom potvrdio da je Kristijano Ronaldo trenirao normalno sa ekipom iako je u prvoj utakmici sa Atletiko napustio igru posle prvih 45 minuta zbog bola u mišiću.

“Ronaldo je normalno trenirao sa ekipom i konkuriše za sastav. Naravno, to podrazumeva da može da zaigra od prvog minuta, ali ne želim da otkrivam ime nijednog igrača koji će istrčati na megdan Atletiku“, naglasio je Anćeloti. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter