0
Evropske lige

Real odbio Barsinu „nepristojnu“ ponudu

Objavljeno: 22.08.14 u 16:53

Vest dana u Španiji je da je Barselona ponudila Real Madridu 60 miliona evra za Argentinca Anhela di Mariju. Ponuda je odbijena.

Anhel Di Marija

List Sport tvrdi da su zvaničnici Barselone uspostavili kontakt sa Realom, ali da je predsednik madridskog kluba Florentino Peres odbio da pregovara o prodaji Di Marije.

Trener Reala Karlo Ančeloti rekao je da ga je Argentinac zamolio da napusti klub. Di Marija sa klubom ima ugovor do 2018. godine, a njegova cena se kreće oko 60 miliona evra. Za Real je do sada odigrao 190 utakmica i postigao 36 golova, a dres Argentine nosio je 52 puta.

Prošle sezone bio je jedan od najzaslužnijih za desetu titulu prvaka Evrope Madriđana, ali je dolaskom Hamesa Rodrigesa i Tonija Krosa izgubio mesto u startnoj postavi.

Bio viđen u Pari Sen Žermenu, neposredno posle završetka Mundijala, ali PSŽ ne sme da potroši više od 60 miliona evra.

Poslednji igrač koji je prestonicu zamenio Katalonijom bio je sadašnji trener Barselone Luis Enrike. On je 1996. godine prešao u redove ‘Blaugrane’, vremenom zavredio mesto kapitena, a sada i trenera prvog tima

Najpoznatiji igrači koji su otišli u kontra smeru su Bern Šuster, Mihael Laudrup i Luiš Figo.

Po svemu sudeći, Anhel Di Marija se neće naći na ovom spisku. Iako želi da napusti Real, moraće još neko vreme da pričeka….

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter