5
Evrokupovi

FOTO: STARSSPORT

Ninković: Navijači su dresirani, ne smeju na ženu pa laju na stadionu!

Objavljeno: 21.08.14 u 23:10

Nikola Ninković je promašio dve stopostotne šanse protiv Nefčija iz kojih je teže promašiti nego pogoditi. To je razbesnelo navijače crno-belih koji su ga izviždali kada je napuštao teren. „Nestašnom Džigiju“ se to nije svidelo, te je posle meča ušao u rat sa njima.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

„Navijači su dresirani. Ne smeju da laju na ženu i decu, pa dolaze na stadion i onda tu laju“, rekao je Ninković posle utakmice novinaru Žurnala.

Partizan je i pored promašenih stopostotnih šansi na kraju savladao Nefči 3:2.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

5 Komentara

  1. Јебо те менаџер и онај ко те доведе!! Летећеш ти напоље заједно са овим лоповима из управе пичкетино!

    0
    0
    Odgovori
  2. Odavno je tebe sinko trebalo najuriti iz Partizana jer ti nemas osnovne elemente kulture Ako su hiljade ljudi za tebe pseta onda sta si ti. Navijaci dolaze na stadion da gledaju fudbal , da gledaju golove, a za tebe i tvog trenera koji izjavi da dolaze da lece frustracije i da laju. SRAMNO odavno je trebalo da vas najure. Promasivali su i veci igraci od tebe ali nisu davali takve sramne izjave, a tvoj trener je trebao da te nauci i psiholoski pripremi kako da das gol. Shvati fudbal nije samo igra, fudbal je i vaspitanje a ti si nevaspitan i bezobrazan i zato nikada neces postati igrac Pogledaj se u ogledalo i pitaj se gde su sada Mitar i Lazar, ali oni nisu govorili da publika laje RAZOCARAN sam kao navijac i ljubitelj fudbala trebalo bi te najuriti A TEBI PITANJE NIKOLICU KAKO KAO TRENER, pedagog i vaspitac dozvoljavas ovo jer shvati Partizan niste ni ti ni Ninkovic Partizan je nesto vise od vas i pitanje koja ti je to taktika da igraci Partizana prilikom igre vrse pritisak na protivnika ja sam stekao utisak da beze od protivnickih igraca i umesto da napadaju loptu oni beze od nje umesto da napadamo protivnika na 40 metara mi mu dozvoljavamno da dodje do gola pa onda OCIGLEDNO NISTE VI TRENER ZA PARTIZAN KAO i nazovi fudbaler Dzigi bar po vaspitanju, jer su Partizanovi igraci bili i po vaspitanju gospoda.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko razume shvatice da mali nema pravo tako nesto da kaze.Ej resio klinac da kritikuje grobare.Treba da cuti i da se stidi partije koju je pruzio.Ne razumem. Za onakve promasaje i onakvu igru je trebalo da dobije aplauz mozda?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter