0
Fudbal

Uzbuna na Kamp Nou, Barsa nišani četvoricu do početka kazne

Objavljeno: 20.08.14 u 15:59

Nakon što je FIFA potvrdila da Barselona neće smeti da kupuje, kao ni da prodaje igrače u naredna dva prelazna roka, Katalonci planiraju da maksimalno iskoriste letnju pijacu do 1. septembra. 

Kamp Nou

Kako prenose katalonski mediji, Barselona na listi želja ima četvoricu igrača – Kokea, Huana Kvadrada, Marka Rojsa i Daglasa Pereiru iz Sao Paola.

Navodno se Koke sada spominje kao prioritet s obzirom na to da će Ćavi narednog leta imati 35 godina, pa Luis Enrike želi da priprema adekvatnu zamenu za iskusnog organizatora igre.

Katalonci su i ranije pokazivali interesovanje za pomenute igrače, ali nisu bili primorani da što pre realizuju transfere, ali je sada situacija drugačija pošto neće moći da kupuju ni na zimu ni narednog leta.

Podsetimo, Barselona je ovog leta kupila Luisa Suareza (81 milion evra), Žeremija Matjea (20 miliona), Ivana Rakitića(18), Mark-Andrea Ter-Štegena (18), Klaudija Brava (12) i Tomasa Vermalena (18).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter