0
Fudbal

Barsa sme da kupuje još 12 dana, pa posle tek u januaru 2016. godine!

Objavljeno: 20.08.14 u 13:37

Fudbalski klub Barselona neće moći da kupuje igrače u naredna dva prelazna roka saopštila je FIFA na svom zvaničnom sajtu. Ipak, Barselona je momentalo odgovorila novom žalbom na Arbitražnom sudu za sport u Lozani, koji je nedavno ublažio kaznu za Luisa Suareza. 

Barsa UNICEF

Kao što se moglo pretpostaviti, prolongirana odluka o zabrani kupovine katalonskom klubu bila je loša po Barselonu, pa je jasno zašto su bordo-plavi ovog leta pazarili toliko igrača.

Naime, Barselona zbog dobro poznatog problema sa taksama za transfere igrača do 18 godina neće moći da kupuje niti da prodaje igrače u naredna dva prelazna roka, tačnije do januara 2016. godine.

Ipak, dobra vest za Katalonce je da zabrana stupa na snagu tek nakon završetka ovog prelaznog roka, pa se očekuje da završnica avgusta bude uzbudljiva na Kamp Nou.

Očekuje se da klub do 31. avgusta proda Danija Alveša i Aleksa Songa, a katalonski mediji navode da su u igri ponovo Huan Kvadrado i Marko Rojs.

Podsetimo, Barselona je ovog leta kupila Luisa Suareza (81 milion evra), Žeremija Matjea (20 miliona), Ivana Rakitića(18), Mark-Andrea Ter-Štegena (18), Klaudija Brava (12) i Tomasa Vermalena (18).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter