0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Turski navijači spremaju spektakl za Milijaša, Mikić oduševljen njegovim dolaskom

Objavljeno: 20.08.14 u 17:59

Lokalni mediji prenose da navijači turske Manise ne mogu da dočekaju dolazak kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša i da mu priređuju spektakularan doček.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navijači veruju da u njihovu Manisu stiže velika zvezda i shodno tome žele da mu prirede adekatan doček već na samom aerodromu 26. avgusta kada je zakazan njegov dolazak.

“Milijaš je zaista poseban fudbaler i njegov kvalitet će definitivno poboljšati ekipu. Potpisali smo ugovor sa njim na dve godine i jedva čekamo njegov dolazak. U ugovoru postoji opcija da produžimo saradnju na još jednu sezonu ako budemo zadovoljni. Kupili smo mu avionske karte, iznajmili smo mu kuću i narednog utorka ga očekujemo u Manisi. Navijači moraju da budu još malo strpljivi“, rekao je Manisin predsednik Abdulah Mergen.

Zanimljivo, kapiten Nenadu Milijašu biće Nikola Mikić, koji je traku nosio i u Crvenoj zvezdi.

“Milijaš je igrač evropske klase. Bio je reprezentativac Srbije i igrao u Premijer ligi. Njegov kvalitet niko ne dovodi u pitanje, znam da će samo poboljšati našu igru. Dobri smo prijatelji i ponosan sam što je i to prijateljstvo bilo jedan od razloga da on dođe u Manisu. Bilo bi lepo da nam se pridruži i Perović. Nadam se da će doći do dogovora“, rekao je Mikić lokalnim medijima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter