2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Milijaš sve dogovorio sa Turcima!

Objavljeno: 13.08.14 u 17:13

Sve je dogovoreno. Nenad Milijaš će odigrati još dva meča u Jelen super ligi u dresu Crvene zvezde, a posle toga se seli u Manisu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Zvezde je dogovorio sve sa truskim drugoligašem i od 24. avgusta će se staviti na raspolaganje treneru Ozdešu. Prvo kolo prvenstva na programu je 30. avgusta.

Kapiten će srpskog šampionapredvoditi u mečevima protiv Jagodine i Vojvodine 23. avgusta kada će se oprostiti od Zvezdinog dresa.

“Sa Milijašem je sve dogovoreno. Klub će 17. avgusta sa njim potpisati ugovor, a on će nam se priključiti 24. avgusta kada će doputovati u Manisu. Već smo mu našli i kuću u kojoj će živeti. Biće veliko pojačanje za naš klub”, rekao je predsednik Manise AbdulahMergen.

Manisa je prošle sezone završila kao sedmoplasirana u drugoj ligi Turske, a ove sezone je cilj povratak u elitu. Prošle sezone dres ovog kluba su sa uspehom nosili bivši zvezdaši Slavko Perović, koji je bio prvi strelac lige) i Nikola Mikić.

Mikić je ostao u klubu, dok je Peroviću istekla pozajmica i vratio se u Rad, ali Manisa želi opet da ga angažuje pošto mu je ostalo još šest meseci ugovora sa Građevinarima. Dakle, Milijaš već ima i društvo u Turskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter