0
Fudbal

Rohu se ipak ispunio san, Junajted kupio Argentinca

Objavljeno: 19.08.14 u 21:01

Sapunica oko prelaska Markosa Roha u Mančester Junajted danas je konačno završena pošto je lisabonski Sporting prihvatio ponudu engleskog kluba za svog fudbalera.

markos-roho

Klub sa Old Traforda platiće argentinskog reprezentativca 20 miliona evra plus će se u Lisabon preseliti Luiš Nani. pored toga Junajted je dužan da ukoliko naredni Rohov transfer bude veći od 23 miliona evra na račun Sportinga uplati petinu tog novca odnosno 20 odsto.

Međutim, neće Sporting inkasirati svih 20 miliona koje uplati Mančester pošto će četiri miliona otići na račun moskovskog Spartaka, Rohovog pređašnjeg kluba, a deo kolača pripašće i menadžerskoj agenciji Dojean Sports.

Podsećamo da je Roho nedavno čak odbio da trenira pošto Sporting nije želeo da ga proda Junajtedu, ali na kraju je priča imala srećan kraj makar po njega.

Engleski velikan bi sada mogao da ima problem sa viškom kvalitetnih igrača na istoj poziciji pošto je tokom leta u klub stigao i Luk Šo koji će pauzirati naredne četiri nedelje zbog povrede.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter