10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Španski mediji: Atletiko povećava ponudu za Jovića

Objavljeno: 18.08.14 u 09:40

Prestižni španski list AS potvrdio je da su čelnici Atletiko Madrida dobro zagrejani za dovođenje supertalentovanog Luke Jovića na „Visente Kalderon“ i da neće štedeti novac da napadača Zvezde presele u svoje redove.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Saga se nastavlja. Vicešampion Evrope je pre dva dana poslao ponudu 2,5 miliona evra tešku za Luku Jovića, gensek Crvene zvezde Zvezdan Terzić je odbio da proda jednog od najtalentovanijih igrača na Balkanu, ali „jorgandžije“ ne odustaju. Naime, kako prenosi AS uprava šampiona Španije je spremna da poveća ponudu za napadača Crvene zvezde, a u korist im ide i finansijska situacija u srpskom šampionu. Čelni ljudi Atletika su dobro upućeni u dugove i probleme koje ima naš fudbalski gigant i „žele da mu pomognu“ odvođenjem nebrušenog bisera za određenu sumu novca. Predpostavlja se da bi nova ponuda mogla da bude 4 miliona evra.

Atletiko Madrid želi da postane španski Porto i da politiku kluba bazira na dobrom skautingu i dovođenju južnoameričkih i evrospkih supertalenata. Prva želja je 16-godišnji Jović koji je ocenjen kao najbolje što trenutno Balkan poseduje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. bruka i sramota da prodajemo super talente zato nam je tako kako je.Procicemo kao madjari.Ako malog talenta napumpaju sa lovom izgorece mlad i nece nista pokazati.GARANT.treba ga pustiti da se iskali u nasoj gadnoj ligi i da ide kad bude bilo vreme za mnogo vece pare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzicu nemoj popuststi pod pritiskom nedaj malog bar do sledece godine vredece sigurno izmedju12-15 milijona her tih par miliona neresava neki problem to je jedina sansa DA pocnemo DA se cupamo iz blata OCEMO LUKU DA GLEDAMO U ZVEZDI

    0
    0
    Odgovori
    • Ma nece Terza popustiti , inace je Terza poznata kao covek koji ne voli pare … Da se ne zanosimo puno , Terza je dosao da do sledeceg leta jos malo napumpa dugove i smanji cenu kluba , i naravno da unisti omladinsku skolu fk cz , ma da i sad je nikakava …

      0
      0
      Odgovori
    • Ko bre da plati 15 miliona,kad znaju da smo u dugovima do guse?Druga stvar,mali odigrao dve utakmice,i vec je novi Falkao.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter