1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Jović ne može u Atletiko

Objavljeno: 17.08.14 u 12:05

U subotu je kao grom iz vedra neba pukla vest da je finalsita Lige šampiona i šampion Španije Atletiko Madrid zainteresovan za supertalentovanog napadača Crvene zvezde Luku Jovića. Ipak, kako stvari stoje uprava kluba iz Ljutice Bogdana nije spremna da proda „novog Falkaa“ ni za džak para.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, „jorgandžije“ su za omladinskog reprezentativca Srbije ponudile 2,5 miliona evra što je potvrdio i genske Crvene zvezde Zvezdan Terzić, ali je takođe rekao da Luka Jović nije na prodaju. Cilj šampiona Srbije je da mladog fudbalera zadrži još nekoliko godina na Marakani, od njega stvori prvoklasnog napadača, a onda da ga proda po mnogo većoj ceni od ove koju sada za njega nudi Atletiko. Da li će uprava Crvene zvezde ostati dosledna ili će pod pritiskom veliki finansijskih problema popustiti, videćemo u periodu koji dolazi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Prazne price , s obzirom u kolikim su dugovanjima dali bi ga oni i za manje pare,ali dr. sa poternice na ovaj nacin pravi sebi reklamu kao navodno on brine za zvezdu – a brine onoliko koliko moze od nje da se ovajdi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter