0
Evropske lige

Van Gal zaključio: Mančesteru trebaju bolji igrači…

Objavljeno: 17.08.14 u 18:15

Mančester junjted je porazom od Svonsija počeo novu sezonu, pa Luj van Gal zaključio  da su mu potrebni bolji igrači. Junajted je razočrao navijače izgubivši prvi put na premijeri na Old trafordu od 1972. godine.

sp-junajted-logo

 

„Isto sam video kada smo igrali u SAD. Znam u kojoj smo poziciji, potrebni su nam bolji igrači, ali neću vama da kažem koliko“, rekao je Van Gal novinarima. Prethodnih nedelja spekulisalo se da Junajted želi Matsa Humelsa, Artura Vidala, Anhela di Mariju…

Odbrana je lako ispadala iz igre.

„To nije pitanje, znam da su nam potrebni odbrambeni igrači. Pitanje je možemo li igrati kao tim i dostići pravi nivo. Sada to nismo uspeli“, rekao je Holanđanin.

Van Gal je pre svega zabrinut za samopouzdanje nakon ovog poraza.

„Nije dobro…  Moramo da radimo na samopouzdanju, a ovaj rezultat će ga razbiti. Znamo da je ovo samo jedna među mnogim utakmicama, ne može se odmah postati šampion, već u maju“, istakao je menadžer Mančester Junajteda.

„Crveni đavoli“ u sledećem kolu gostuju Sanderlendu 24. avgusta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter