0
Evropske lige

Divan gest Luisa Suareza prema bivšem klubu

Objavljeno: 17.08.14 u 18:35

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers otkrio je da mu je bivši igrač Luis Suarez jutros poslao poruku i poželeo dobar start sezone. 

Rodžers

Suarezova poruke bila je talična za “crvene“ koji su uz mnogo sreće došli do tri važna boda protiv Sautemptona na startu prvenstva.

“Poslao nam je divnu sms poruku jutros, poželeo nam sve najbolje i da se nada da ćemo krenuti snažno. Bio je to sjajan gest. On je dobar dečak, ali je otišao. Njegovo srce je u Liverpulu i on će uvek biti prijatelj našeg kluba, ali ponavljam da je naša ambicija daleko veća od jednog igrača“, rekao je Rodžers koji ne krije da traži još jednog napadača.

“I dalje tražimo još jednog napadača, ali zavisi i od toga šta je moguće. Tražićemo do kraja prelaznog roka, ali videli ste kvalitet igrača koje imamo. Danas smo mislili samo na pobedu i u tome uspeli, a vremenom će doći i tečnija igra“, naglasio je Rodžers.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter