0
Evropske lige

Radović nastavio da rešeta (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.14 u 23:32

Fudbaleri Legije ostvarili su treću pobedu u poljskom šampionatu, pošto su u okviru petog kola slavili na gostovanju Jagieloniji sa 3:0, a jedan od junaka trijumfa bio je Miroslav Radović.

miroslav_radovic_1365332147

Srpski fudbaler je bio strelac drugog gola u tom duelu, u 25. minutu, i to mu je bio prvi pogodak u Ekstraklasi od početka šampionata.

Radoviću je to ukupno šesti gol, pošto je prethodnih pet postigao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iz koje je njegov klub izbačen zbog propusta klupske administracije.

Legiju je protiv Jagielonije u vođstvo doveo Žiro u u 14. minutu, Radović je udvostručio prednost 11 minuta kasnije, dok je u samom finišu konačan rezultat postavio Kuharčik.

Šampion Poljske posle pet odigranih mečeva i nekompletnog petog kola deli drugu poziciju sa ekipom Belhatova, a vodi Gornjik, koji je odigrao svih pet mečeva, sa 11.

Naredni meč u šampionatu Legija igra sledeće subote sa Koronom na svom terenu, ali pre toga, u četvrtak, gostuje Aktobeu u baražu za Ligu Evrope. Taj meč igra se u 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter