0
Evropske lige

‘Milioneri’ osvojili Superkup Nemačke pobedom protiv slabog Bajerna (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.14 u 19:52

Prvi trofej u novoj sezoni u Nemačkoj pripao je Borusiji iz Dortmunda koja je pred svojim navijačima na punom Vestfalenu u meču Superkupa savladala šampiona Bajern iz Minhena sa 2:0 (1:0).

obamejang-bvb-bm

„Milionere“ je do početne prednosti doveo Jermen Henrih Mhtarijan koji je praktično zakucao loptu u gol Manuela Nojera u 23. minutu, a konačnih 2:0 postavio pogotkom posle odličnog skoka i udarcem glavom Patrik Obamejang u 62. minutu.

Bavarci bi opravdanje za zaslužen poraz mogli da pronađu u odluci trenera Gvardiole da malo promeša karte i na teren ne izvede najbolji sastav, ali to je samo izgovor pošto čak i da je Bajern bio sa najboljim timom večeras raspoložena Borusija bi ih zgromila.

U domaćem timu bili su Miloš Jojić i Neven Subotić, ali su obojica utakmicu odgledali sa klupe za rezerve. Potpuno očekivano domaći navijači su na zub posle Marija Gecea uzeli još jednog svog nekadašnjeg ljubimca Roberta Levandovskog koji su pri svakom dodiru sa loptom ispraćeni zvižducima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter