1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Marić: Vanja ne brani zbog „đavoljih“ para

Objavljeno: 13.08.14 u 09:30

Mladi 17-godišnji golman Vojvodine, koji je potpisao ugovor sa Mančester junajtedom, Vanja Milinković-Savić dobio je šansu protiv OFK Beograda da debituje za „staru damu“ srpskog fudbala, a trener Novosađana Zoran Marić demantuje priče da je čuvar mreže stao na gol crtu zbog 10 hiljada evra, koliko po ugovoru pripada timu sa „Karađorđa“ ako talentovani momak počne utakmicu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Imao je par veoma dobrih intervencija, pokazao je iznenađujuću mirnoću s obzirom na to da je 17-godišnjak i odradio je posao više nego zadovoljavajuće, rekao bih čak odlično“, kazao je trener Marić za Novosti i istakao je da činjenica da Mančester junajted za svaki njegov meč na golu Novosađanima uplaćuje bonus od 10.000 evra, nije uticala na tu odluku.

„Iskreno da kažem, taj papir nisam video, ali da je milion u pitanju svakako da bi to bio razlog. Mladom golmanu je bio cilj da se nametne, uspeo je i nastavićemo u istom pravcu jer je to interes kluba i mene kao trenera. Dokle god bude imao učinak, biće na golu.

Mladi čuvar mreže je bio vidno zadovoljan debijem u dresu Vojvodine.

„Korektno je bilo i zadovoljan sam. Nije bilo ništa „preterano“, nisam „izmišljao toplu vodu“ nego branio jednostavno, opušteno. Konačno, ostvario sam cilj. Naredna stanica dogodine je Mančester junajted i cilj da i tamo stanem na gol“, istakao je Milinković-Savić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter