0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Milosavljević za Hotsport: Vraćamo Partizan u Evroligu (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.14 u 23:50

Povređeni košarkaš Partizana, Dragan Milosavljević izjavio je za Hotsport da se još nije maksimalno oporavio od povrede. Uprkos činjenici da crno-beli u sledeću sezonu kreću sa podmlađenim igračkim kadrom, ovaj košarkaš očekuje nastavak dobrih rezultata tima iz Humske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Sigurno je da će nam biti jako teško, još nije kompletan tim, verovatno se traže neka pojačanja. Ovaj, sigurno da je i zbog finasijsjke situacije i to što nema Evrolige biti za nas otežavajuća okolnost“, kazao je Milosavljević.

On je potom dodao da ne treba u startu očekivati čuda od ove ekipe crno-belih.

„Ne treba očekivati neke velike rezultate na samom startu. Tu smo da bismo polako gradili tim i da probamo da vratimo Partizan u Evroligu“, jasan je Milosavljević.

Sjajni bek crno-belih je iskoristio period oporavka od povrede noge kako bi radio na jačanju svoje muskulature:

„Radio sam malo, koristio sam povredu, radio na tom nekom povećanju mase, a već sada bi trebalo da krenem sa tom nekom fizičkom pripremom. Polako ću početi da se spremam, trebaće mi sigurno mesec ili dva da uđem u taj neki takmičarski ritam da krenem da treniram sa ostatkom ekipe“, naglašva Milosavljević.

Na konstataciju novinara da „nije 100% fit“, Milosavljević odgovara potvrdno:

„Nisam, nisam fit, mogu tek za mesec i po dana da se priključim ekipi, radiću posebno sa kondicionim trenerom“, iskren je Milosavljević.

Jedini šampion Srbije u istoriji u novu sezonu ulazi sa dosta promenjenom i podmlađenom sastavu. Na Milosavljeviću će, bez sumnje, biti veći deo pritiska da, kao jedan od iskusnijih igrača, iznese breme nastupa u crno-belom dresu:

„Od starijih i iskusnijih igrača tu smo Tepić i ja, ostao je Gagić, Dalo, Bezbradica, Andrić , to je taj neki kostur tima, uz par pojačanja i Milutinovića koji je nedavno stigao biće to sasvim solidna ekipa. Možda upravo to što nema nekih zvučnijih imena dovede da napravimo rezultat, ali ipak ne treba očekivati sad ne znam ni ja kakav rezultat“, kaže Milosavljević.

Košarkaš Partizana smatra da Evrokup predstavlja jako kvalitetno takmičenje, uprkos činjenici da je po rejtingu daleko iza Evrolige:

„Evrokup je isto jako kvalitetno takmičenje i nije za potcenjivanje. Probaćemo kroz Evrokup da se vratimo u Evroligu, tim je mlad, željan dokazivanja, sigurno je da će se i ove godine dobro raditi baš kao i svake i nadam se da će uspeh doći“, zaključio je Milosavljević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter