3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HotSport saznaje: Anderleht u subotu dolazi po Lazovića!

Objavljeno: 12.08.14 u 15:01

Predstavnici belgijskog Anderlehta u subotu će prisustvovati utakmici Crvena zvezda – Jagodina na kojoj će skenirati vezistu crveno-belih Darka Lazovića.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako saznaje HotSport, čelnici belgijskog šampiona spremni su da realizuju još jedan transfer iz redova crveno-belih, pošto je Anderleht prošle godine pojačao Luka Milivojević, ali i napadač Partizana Aleksandar Mitrović, koji su se pokazali kao vredna pojačanja iz Jelen Superlige.

Za sada se još uvek ne zna o kojoj sumi novca je reč, ali prema ranijim rečima Zvezdana Terzića, Zvezda neće pustiti Lazovića za manje od dva miliona evra.

Podsetimo, za Lazovića su se ovog leta interesovali Olimpijakos, Benfika i Standard, ali do dogovora nije došlo. Ovih dana spominje se i interesovanje Fiorentine i Rome.

Utakmica Crvena zvezda – Jagodina na programu je u subotu u 21 sat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Prodati Lazovica za 1.5-2.000 000 Anderlehtu,Kovacevica Steaui za 1000 000 i Rakica Genku za 600-800 000,to je cirka 3-3.5 miliona,time zatvoriti dug od 1.5 mil. za licenciranje novih igraca,isplatiti Milijasu bar trecinu od onih 500 hiljada koliko mu se duguje i time ga osigurati da ostane a sa ostalim parama isplatiti ostale igrace i radnu zajednicu i kupljen mir do kraja sezone.Lazovica ce zameniti Gavric,Kovacevica ce Regan a umesto Rakica dati sansu Despotovicu a tu je i mladi Jovic.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  2. Laza vredi bar 4 miliona…Ali svi koriste situaciju u našem fubdalu gde nema para…Odigraće dve sezone u Anderlehtu i prodaće ga za 10 milki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter