1
Evropske lige

Nastasić ponovo u crno-belom?

Objavljeno: 09.08.14 u 11:24

Srpski defanzivac Matija Nastasić nalazi se na vrhu liste želja torinskog Juventusa, pišu italijanski mediji.

nastasic-novogodisnja-poruka

Za sadašnjeg štopera Mančester Sitija tokom prethodnih dana pričalo se da je blizu odlaska u Rumu, Arsenal, pa čak i turski Galatasaraj.

Takođe, ovog leta se u više navrata spekulisalo da je torinska“Stara dama“  pokazala interesovanje za Nastasića, ali se ozbiljno pristupilo mogućem transferu tek kada je Mančester Siti saopštio da namerava da ga proda.

Generalni menadžer šampiona Italije Đuzepe Marota veliki je fan igre srpskog fudbalera, kojeg je torinski klub već pokušao da dovede 2012. godine, za vreme dok je Nastasić bio član Fiorentine.

Nekadašnji štoper Partizana je u Mančester Siti stigao 2012. godine iz Fiorentine, za vreme dok je na čelu kluba bio Roberto Mančini.

Nakon odlaske italijanskog stručnjaka i dolasku Manuela Pelegrinija, Nastasić je pao u drugi plan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Prvo se povredio na pripremama, posle oporavka bio je standardan i opet je doziveo povredu, posle toga da kraja PL nije se vracao na teren. Nemojte da lupate da je pao u drugi plan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter