0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Roma baš zagrizla za Nastasića

Objavljeno: 21.07.14 u 20:40

Matija Nastasić je sve bliži povratku u Seriju A, ali ne u Juventus koji ga prati već nekoliko meseci već u Romu koja je spremna da izdvoji 15 miliona evra za srpskog reprzentativca.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Istina „vučica“ bi tek trebalo da inkasira velikih 40 miliona evra od prodaje Mehdija Benatije minhenskom Bajernu od čega bi gotovo polovinu izdvojila za Nastasića, ali Siti navodno traži pet miliona više od onoga što trenutno nudi Roma.

Pored Nastasića Roma kao zamenu za Benatiju razmatra reprezentativca Crne Gore Marka Bašu i Brazilca Rolanda, a ukoliko se bude pitao trener Rudi Garsija na Olimpiku će najverovatnije završiti fudbaler Lila sa kojim je sarađivao dok je vodio ovaj francuski klub.

S obzirom da Siti želi da kupi Eljijakima Mangalu i da već u timu ima Vensana Kompanija i Martina Demikelisa lako je moguće da će razmotriti mogućnost prodaje Nastasića kojeg je pre dve sezone platio Fiorentini 15 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter