0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Drulović već viđen za novog trenera Partizana?

Objavljeno: 09.08.14 u 16:20

Početak domaćeg prvenstva i dvomeč sa Nefčijem po svoj prilici biće poslednja prilika treneru crno-belih Marku Nikoliću da sačuva mesto na klupi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

To su i poslednje prilike Partizanu da se dokopa Evrope. U slučaju eliminacije o kojoj, naravno niko u klubu ne razmišlja, ceh bi, kao i obično, platio trener.

Kako saznaje “Kurir”jedna od struja u klubu iz Humske bi na Nikolićevo mesto dovela bivšeg igrača crno-belih, ali i selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinka Drulovića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Međutim, opoziciona struja se ne slaže sa takvim potezom. Klub nema para, a situacija bi se samo dodatno pogoršala ukoliko dođe do raskida ugovora sa Nikolićem, jer bi morale da mu se isplate preostale rate ugovora…

O smeni Nikolića, za koga je nedavno Nenad Bjeković rekao da nije trener za Partizan, i dovođenju Drulovića na njegovo mesto verovatno će se ozbiljnije razgovarati na nekoj od narednih sednica Upravnog odbora kluba iz Humske.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter