3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Marko Nikolić nije trener za Partizan?

Objavljeno: 08.08.14 u 14:42

Nekadašnji prvi čovek Partizana Nenad Bjeković kritikovao je rad Marka Nikolića i veruje da on nije trener za crno-bele.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je i drugu godinu zaredom ispao od bugarskog Ludogoreca u klvailfikacijama za Ligu šampiona, a iako mnogi krive isključenje Branislava Trajkovića za takav ishod, Bjeković misli drugačije.

Biće teško povratiti se sada. Igrači su pali psihički, a nema ko da ih podrži i motiviše. Nemam ništa protiv trenera Marka Nikolića, ali nije to trener za Partizan. A, što se tiče Lige Evrope, ne verujem da možemo da prođemo“, rekao je Bjeković za Informer i dodao:

Crno nam se piše. Nikada se u istoriji Partizana nije dogodilo da se ovako postupa sa igračima. Da se pred njima postavlja uslov da pobede ili će klub ostati bez izvora prihoda. To nema nigde na svetu. Sad će uprava opet prodajom da krpi rupe“, istakao je Bjeković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. eee da su sad tu zeka i bjeka bilo bi sve drugačije…e al oni su lopovi a đura je poštenjačinja .
    i najbolji predsednik u istori partizana … samo mi nije jasno u čemu

    0
    0
    Odgovori
  2. TI ZNAS KO JE ZA PARTIZAN…AJDE DUVAJ TOMPUS I UZIVAJ,SA ZEKOM NA RACUN KLUPSKIH PARA U ONO VASE VREME…OTKACITE SE VISE,BRE…

    0
    0
    Odgovori
    • brate jesu krali al su i ulagali ovi samo kradu i zadužuju se . zeka i ekipa su stvorili zemunelo a šta su ovi uradili,osim što prodaše sve što iko želi da kupi, pa da neko pita pošto je čistačica đuro bi je prodao za kikiriki..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter