0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bajković: Zvezdi i Lalatoviću želim titulu, a ja odoh u drugi deo Evrope!

Objavljeno: 09.08.14 u 13:34

Donedavni golman Crvene zvezde i miljenik Delija Boban Bajković novo je lice na treningu crveno-belih, ali je na Marakani samo održavao formu pred odlazak u novi klub. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bajković je na poslednjem Zvezdinom treningu održavao formu sa igračima koji nisu u konkurenciji za sastav protiv Radničkog. Ipak, on će uskoro potpisati za novi klub.

“Posle nekoliko nedelja dobro sam se odmorio i uželeo takmičarskih izazova. Novi klub treba da bude uskoro poznat, a za sada sigurno odlazim u drugi deo Evrope. Čekam poziv da spakujem stvari za put i bez obzira što se čitava priča odužila imam strpljenja. Nisam tražio milione, ali postoji neki minimum koji treba da se ispuni da onda mogu da budem miran na svom poslu“, istakao je Bajković, koji se još jednom zahvalio Zvezdi na svemu što je učinila za njega.

“Proveo sam u klubu deset godina i ispratio mnoge kolege. Zvezda je uvek u mom srcu i poželeo sam treneru Lalatoviću da osvoji titulu“, istakao je Bajković, a prenosi Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter