1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezdin biser menja povređenog Lazovića u meču s Radničkim

Objavljeno: 08.08.14 u 11:00

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović najverovatnije neće moći da računa na Darka Lazovića u meču prvog kola JSL s niškim Radničkim.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je poznato od ranije, Lazović je doživeo povredu lože zbog čega je njegov nastup upitan. Pored toga, nije tajna i da crveno-beli neće moći da računaju na usluge devetorice novih igrača.

Međutim, trener Lalatović ima rešenje za meč prvog kola Jelen Superlige Srbije. Ukoliko Lazović ne bude bio spreman da u subotu od 19:30 istrči na travanti tepih Marakane, njegovo mesto popuniće najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde, Luka Jović.

„Ako otpadne Darko, njegovo mesto bi trebalo da zauzme Luka Jović. Mladić s ogromnim potencijalom i verujem spreman je za debi na našem velikom terenu“, kazao je Lalatović.

Jović je u dresu Zvezde upisao debi u finišu prošle sezone, preciznije u poslednjem kolu kada su beogradski crveno-beli gostovali Vojvodini na Karađorđu. Upravo Jović je bio strelac za 2:2 čime je postao najmlađi strelac u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. mediji i sam klub ce upropastiti dete a i njegov talenat jer ljudi on je dete sa sesnaest godina sta mu predstoji i razmisljaju li svi koji ga guraju sta ce biti u 25 oj godini bojim se da ne bude jos jedan talenat koji se izgubio Nekada se postajalo zvezda sa 20 i kusur godina sada u tim godinama ih nigde nema i vec se izgube sa glavne scene. Da li je uzrok tome jurnjava za novcem ili nesto drugo relativno je pitanje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter