2
Domaći fudbal

Darko Lazović ponovo povređen, stradala loža

Objavljeno: 07.08.14 u 11:01

Malerzoni fudbaler Crvene zvezde, jedan od najboljih igrača tog tima, Darko Lazović, nije se još vratio na teren nakon teške povrede ligamenata, a već je doživeo novi peh.

darko lazovic

Naime, Darko Lazović je dožveo istegnuće lože, pa je zbog toga počeo sa tretmanom kod fizoterapeuta koji bi trebalo da mu pomogne da se što pre oporavi od ove povrede.

Da stvar bude još gora za trenera Nenada Lalatovića, povreda Darka Lazovića stigla je samo tri dana pre debija crveno-belih u novoj sezoni Jelen Superlige Srbije.

Do povrede je došlo na treningu tima sa Marakane, ali, srećna okolnost je da su lekari poručili da povreda nije teže prirode i, ukoliko fortuna bude pogurala Lazovića, on bi mogao da istrči na travnati tepih najvećeg srpskog stadiona i zaigra sa Radničkim iz Niša.

Svakako, ukoliko Lazović ne bude mogao da zaigra, to bi bio veliki udarac za crveno-bele koji nisu uspeli da registruju čak devetoricu novih fudbalera zbog duga prema bivšim fudbalerima i klubovima od 1,5 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter