0
Domaći fudbal

Lalatović: Tim koji istrči na teren ima obavezu da pobedi!

Objavljeno: 08.08.14 u 12:26

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović poručio je da njegov tim mora da ide na sva tri boda, uprkos činjenici da ne može da računa na pojačanja.  

lalatovic-video

Zbog nerešenih dugovanja, Zvezda nije mogla da registruje nove igrače, pa će Lalatović morati da se osloni samo na članove prošlogodišnje šampionske ekipe.

“Očekuje nas važan meč, Radnički je iskusna ekipa, predvođena iskusnim trenerom. Svi želimo da prekinemo lošu tradiciju prvog kola i da zabeležimo tek treću pobedu u poslednjih 12 godina na otvaranju. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nas podrže, jer nam je podrška zaista preko potrebna“, istakao je Lalatović, koji će u subotu debitovati kao trener na Marakani:

“Nemam tremu, bilo bi glupo da imam tremu, pošto sam 18 godina proveo na Marakani i osećam se kao kod kuće“.

On priznaje da nije očekivao da klub neće moći da registruje novajlije, ali se nada da će klub brzo pronaći rešenje tog problema.

“Nismo očekivali takav rasplet, ali verujem u igrače koje imamo na raspolaganju i oni imaju obavezu da pobede. Nadam se da ćemo do drugog kola moći da registrujemo nove igrače i da će klub rešiti sve probleme“, istakao je Lalatović. 

Pod znakom pitanja je lakše povređeni Darko Lazović, kojeg bi mogao da zameni mladi Luka Jović.

“Lazović nije teže povređen, a konačnu odluku donećemo posle večerašnjeg treninga“, naglasio je Lalatović.

Iskusni Zvezdin štoper Savo Pavićević smatra da njegovu ekipu očekuje neizvestan duel.

“Igramo pred našim navijačima, i naravno da želimo samo pobedu. Poštujemo Radnički, namučili su nas prošle sezone, ali zna se šta je Zvezda i da mi idemo samo na tri boda“, zaključio je Pavićević.

Utakmica Crvena zvezda – Radnički na programu je u subotu u 19:30.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter