0
Košarka

Đorđević može da odahne, Teo lakše povređen!

Objavljeno: 06.08.14 u 17:25

Lakše se diše… Košarkaški savez Srbije objavio je da povreda Miloša Teodosića, koju je zadobio u utorak na meču sa Italijom, lakše prirode.

Milo-Teodosi-milos-teodosic-25383372-468-468

Posle pregleda u Trstu je ustanovljeno da povreda članka našeg plejmejkera zahteva mirovanje od nekoliko dana. 27-godišnji plejmejker će ostati sa ekipom i očekuje se da će, uz terapije i tretmane medicinskog tima reprezentacije Srbije, uskoro moći da se vrati treninzima i pripremnim utakmicama.

Ovo je odlična vest za selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, koji u narednih nekoliko nedelja neće moći da računa na Nemanju Nedovića. Mladi plejmejker se takođe povredio na turniru u Trstu i moraće da pauzira barem tri nedelje zbog stres frakture stopala.

Đorđević je pre turnira u Trstu sa spiska reprezentacije precrtao Ognjena Kuzmića, Dejana Kravića, Nemanju Dangubića i Vladimira Lučića.

Podsetimo, srpski košarkaši se trenutno spremaju za Svetsko prvenstvo u Španiji, od 31. avgusta do 14. septembra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter