0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Sudije pogurale Italijane ka trofeju, povredio se i Teodosić

Objavljeno: 05.08.14 u 22:38

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena u je meču koji je odlučivao o tome kome će pripasti trofej na turniru u Trstu od selekcije Italije sa 80:71 (22:11, 15:24, 12:17, 31:19).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon slabog početka i izgubljene prve četvrtine naša reprezentacija je dominirala u naredne dve pre svega odličnom igrom u odbrani je pravila razliku, ali je sve palo u vodu u poslednjoj deonici koju su Italijani otvorili serijom 10:2 nakon čega su preuzeli vođstvo. Domaća selekcija je pre svega odličnim šutem za tri poena uspela da napravi preokret, ali treba istaći da su i naši reprezentativci u tom periodu pravili dosta grešaka uz blagu naklonost sudija prema „azurima“.

Više od slabe partije može da zabrine povreda zloba Miloša Teodosića koji je prevencije radi ostatak meča proveo na klupi odnosno nije se vraćao u igru.

Najefikasniji u našoj selekciji bili su Micov sa 14 i Raduljica sa 11 poena, dok su na drugoj strani Italijane ka pobedi vodili Đentile sa 20 i Datome sa 17 poena.

Posle dve pobede i večerašnjeg poraza u Trstu naša selekcija se seli u francuski Po gde će od 8. do 10. avgusta igrati na turniru na kojem pored domaćina igraju još selekcije Hrvatske i Grčke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter