0
Evropske lige

Benfika želi Mitrovića po svaku cenu!

Objavljeno: 06.08.14 u 16:54

Benfika baš voli da dovodi Srbe. Ostali su bez Lazara Markovića, jure Andriju Živkovića, a kao prioritet je označen dolazak napadača Anderlehta, takođe bivšeg Partizanovca. Interesovao se i Porto za njega, ali izgleda da šampion Portugalije uopšte ne pita koliko košta Aleksandar Mitrović, već ga po svaku cenu želi u svojim redovima.

BELGIUM SOCCER JPL DAY 14 ANDERLECHT VS OH LEUVEN

Tamošnji mediji pišu da su kontakti dva kluba već uspostavljeni, odnosno obnovljeni. Anderlehta je svima pa i njima odgovarao da Mitrović nije na prodaju, ali Benfika ne odustaje. Zaradili su preko 70 miliona evra od prodaje igrača i mogu da ispune visoke zahteve Anderlehta.

Spekuliše se da Belgijanci traže između 15 i 20 miliona evra za srpskog napadača. Budući da trener Žorž Žezus od klasičnih napadača trenutno na raspolaganju ima samo Limu, jasno je zašto im je Mitrović toliko neophodan.

Mitrović je na početku sezone postigao tri gola u tri meča, a ostaje da se vidi da li su Belgijanci spremni da ga prodaju, i za koji novac…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter