0
Fudbal

Marković i zvanično novi fudbaler Liverpula

Objavljeno: 15.07.14 u 20:15

Ono o čemu se već nekoliko dana pričalo konačno je i ozvaničeno – reprezentativac Srbije Lazar Marković od danas je i zvanično novi član Liverpula sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

markovic-liverpul

Transfer nekadašnjeg fudbalera Partizana vredan je 20 miliona funti od čega je polovina završila na računu Benfike, a druga polovina će pripasti investicionom fondu Pinija Zahavija koji je svojevremeno od crno-belih otkupio prava na Markovića.

„Srećan sam što sam došao u tako veliki klub kakav je Liverpul. Nadam se da ću brzo opravdati poverenje uprave, trenera, navijača i svih koji su vezani za klub. Jeva čekam da sezona počne. Prošle godine sam odgledao svaku utakmicu koju je igrao Liverpul i bilo mi je krivo što nismo osvojili titulu, ali potrudiću se da ove sezone trofej stigne na Enfild“ – rekao je između ostalog Marković na promociji.

Srpski fudbaler se na promociji fotografisao sa dresom bez broja, ali će najverovatnije kao što je to bio slučaj i u Partizanu i u Benfiki nositi broj 50 iako su mu u Liverpulu ponudili da nasledi Suarezovu „sedmicu“ što dovoljno govori koliko se od njega očekuje.

Ipak, Marković će morati još malo da pričeka kako bi i zvanično mogao da zaigra za svoj novi klub pošto još uvek nije dobio radnu dozvolu iako je redovan član reprezentacije Srbije. Rigorozni Englezi ponovo treniraju strogoću, ali nema sumnje da će na kraju morati da popuste pošto praktično ne postoji nijedna prepreka da Marković dobije radnu dozvolu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter