1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vezista može da napusti Zvezdu kad god poželi!?

Objavljeno: 05.08.14 u 13:50

Iako je najavljen kao jedna od najvažnijih karika u renoviranom timu Nenada Lalatovića, vezni fudbaler Nejc Pečnik u klauzuli dogovora sa crveno-belima ima mogućnost da napusti klub kad god poželi.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenose slovenački mediji, njihov reprezentativac ostaće u Crvenoj zvezdi, ali samo do trenutka kada mu stigne bolja ponuda, pošto u tom slučaju može da napusti Marakanu bez obeštećenja.

Slovenac je bio jedan od najboljih fudbalera Zvezde u pohodu na prošlogodišnju titulu, ali je na kraju sezone napustio klub zbog neisplaćenih dugova. Ipak, posle je oprostio deo duga u zamenu za papire, ali je na kraju ponovo produžio ugovor do 2016. godine. 

Međutim, kako sada stvari stoje, Pečnik je pristao na produžetak saradnje zbog klauzule koja ga oslobađa u slučaju bolje ponude.

Podsetimo, ovo nikako nije povoljna opcija za crveno-bele, pošto je Pečnik postigao dva pogotka u generalnoj probi protiv BSK Borče.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter