0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda u generalci bez novajlija savladala BSK (FOTO)

Objavljeno: 02.08.14 u 21:59

U generalnoj probi pred početak novog prvenstva Crvena zvezda je na Marakani obez prisustva publike savladala BSK iz Borče sa 3:1 (3:1). Golove za srpskog šampiona postigli su Pečnik u 5. i 40. minutu odnosno Rakić u 33., dok je strelac za goste za izjednačenje na 1:1 u 32. minutu bio Dobrašinović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

S obzirom da je i dalje neizvesno da li će trener Lalatović na startu šampionata moći da računa na novajlije, zbog toga što oni ne mogu da budu licencirani usled duga od 1,5 miliona evra, na meču protiv Borčanaca na teren su izašli fudbaleri koji se od ranije nalaze u klubu iz Ljutice Bogdana.

Mladi stručnjak je od početka meča na teren poslao sledeći sastav: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Lazović, Savićević, Pečnik, Rakić.

Priliku da zaigraju u drugih 45 minuta dobili su Manojlović, Ristić, Gogić, Jovanović, Stojanović, Grujić, Jović, Jokić i Onjilo, a svih 90 minuta odigrali su samo Pečnik i Petković.

S obzirom da se rezervisti nisu proslavili odnosno nisu uspeli da savladaju golmana kluba iz Borče jasno je da je pred upravom Crvene zvezde veoma težak zadatak da što pre pronađe rešenje kako bi novopristigli igrači mogli što pre da zaigraju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter