0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

Ivan Petrović – Još jedan igrač kojem se ostvario dečački san (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.14 u 14:53

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović, koji je proletos bio zvezda Jutjuba zahvaljujući pogotku sa pola terena protiv Javora, potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa ekipom Partizana urpkos pozivu i kluba sa druge strane Topčiderskog brda.

FOTO: FK PARTIZAN
FOTO: FK PARTIZAN

„Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram fudbal i nadam se da ću se brzo prilagoditi novoj ekipi. Očekujem da se kroz igre u Partizanu približim i mladoj reprezentaciji Srbije“ – rekao je Petrović, koji će nositi dres sa brojem 28, na promociji na stadionu u Humskoj, prenosi agencija Tanjug.

Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove.

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je da veruje da Petrović u crno-belom dresu može da dostigne i reprezentativni nivo i najavio još pojačanja u narednom periodu.

„On spada u grupu mladih i talentovanih igrača, a već ima dosta toga iza sebe. Znam ga iz omladinske reprezentacije, verujem da može da napređuje i pokaže šta zna i ume“, poručio je Nikolić.

Petrović je drugo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, nakon Slovenca Branka Ilića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter