0
Odbojka

Bjelica: Želimo maksimalan učinak drugog vikenda GP

Objavljeno: 04.08.14 u 17:34

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić se nada da će njegove izabranice i drugog vikenda Gran Prija ostvariti dobre rezultate.

bjelica-ana

– Nama ostaje cilj da iz utakmice u utakmicu igramo bolje, da dižemo nivo igre i naravno pobeđujemo. Bio bih zadovoljan da imamo isti bodovni saldo u Turskoj, kao i u Koreji – rekao je Terzić, a prenosi Odbojkaški savez.

Reprezentacija Srbije doputovala je danas u Ankaru, gde će se takmičiti drugog vikenda Gran Prija sa selekcijama Turske, Nemačke i Dominikasnkse Republike.

– Mnogo je teško igrati protiv Turkse na njihovom terenu. Zna se kako one igraju, kada igraju kao domaćini, zna se kakvu podršku imaju sa tribina i van tribina – ocenio je Terzić.

Reprezentativka Ana Bjelica nada se da će Srbija drugog vikenda Gran Prija ostvariti maksimalan učinak.

– Mislim da smo prve nedelje ostvarile dobar rezultat, kao i da je igra bila na visokom nivou. Nadam se da ćemo vremenom sve više podizati formu i da ćemo u Turskoj ostvariti sve tri pobede – rekla je Bjelica.

Srbija je prvog vikenda Gran Prija u Južnoj Koreji zabeležila dve pobede i jedan poraz, pa tako sada u diviziji I ima sedam bodova i nalazi se na deobi drugog mesta sa selekcijama Turske i Rusije.

Izabranice Zorana Terzića naredni meč igraće u petak u Ankari protiv Nemačke od 15.00 u okviru E grupe I divizije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter