0
Evrokupovi

Od ponedeljka u prodaji karte za meč Partizan – Ludogorec

Objavljeno: 03.08.14 u 21:47

Karte za meč Partizan – Ludogorec u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće puštene u prodaju u ponedeljak, na blagajnama Eventima.

karte

Ulaz na severnu i južnu tribinu koštaće 600 dinara, bočni delovi ’istoka’ i ’zapada’ stajaće 1200 dinara, a karta za centralne delove na tim tribinama biće 1500 dinara.

Karte će na blagajni stadion moći da se kupe u ponedeljak i utorak od 9 do 18 časova, kao i na dan meča u sredu od 9 do početka meča. Ulaznice za meč već se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima.

“Prilikom kupovine obavezno je poneti neki identifikacioni dokument na uvid (ličnu kartu, pasoš, vozačku…), a moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi”, navodi se na sajtu crno-belih.

Prvi meč u Bugarskoj završen je bez golova, a revanš je na programu u sredu od 20.45. Podsetimo, trener Nikolić je rekao da očekuje 30.000 ljudi na tribinama

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter