0
Košarka

Horor: Pol Džorž polomio nogu (VIDEO) (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Objavljeno: 02.08.14 u 09:48

Superstar Indijane i zvezda reprezentacije SAD Pol Džordž zadobio vrlo ozbiljnu povredu i očekuje ga duga pauza. Ni po čemu lepom Pol Džordž neće pamtiti pripreme za Svetsko prvenstvo u Španiji sa reprezentacijom Amerike.

Pol-Dzorz-Prelom-Noge

Naime, na pripremnoj utakmici igrača podeljenih u Plavi i Beli tim, samo 27 sekundi pošto je počela četvrta četvrtina, Pol Džordž je zadobio strašnu povredu desne noge.

Nakon što je u jednoj kontri faulirao Džejmsa Hardena Džordž je prizemljio nogom na bazu koša i stravično je izvrnuo. Medicinska ekipa je pružila pomoć Džordžu na terenu, a zatim je igrač je prebačen u lokalnu bolnicu na dalje lečenje.

Iako je ostala još skoro cela četvrtina, u znak poštovanja prema saigraču, utakmica nije nastavljena, prenosi „nbaserbia.com“.

Svoju podršku Džordžu su preko društvenih mreža pružile i najveće zvezde NBA lige, a ozbiljnost povrede je novinar ESPN-a Mark Džons na tviteru objasnio ovako:

„Sve što bi trebalo da znate o tome koliko je ozbiljna povreda Pola Džordža je da upravo gledam Kajrija Irvinga kako plače u očevom naruju“,

kazao je ovaj američki novinar. Indijana se oglasila saopštenjem Lerija Birda:

„Svesni smo povrede Pola Džordža zadobijene na utakmici reprezentacije na utakmici u Las Vegasu, i veoma smo zabrinuti. Sve naše molitve i misli su uz Pola. Kada sakupimo još detalja oglasićemo se saopštenjem u Subotu. Leri Bird, predsednik košarkaških operacija Indijane Pejsers„, navodi se u sopštenju ovog kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter