15
Košarka

Kako će izgledati nova Zvezda kada su otišla još šestorica igrača?

Objavljeno: 01.08.14 u 14:06

Košarkaški klub Crvena zvezda nalazi se pred potpunom rekonstrukcijom tima pošto je ekipu napustilo do sada sedmorica igrača. 

kk-crvena-zvezda-1382712638-386819

Od ranije je poznato da je Demarkus Nelson pojačao PAO, a pored njega su po isteku ugovora otišli Marko SimonovićRaško KatićIvan RadenovićTadija Dragićević i Aleksandar Lipovij.  

“Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju su po završetku sezone 2013/2014 istekli ugovori i na taj način je okončana saradnja. KK Crvena zvezda želi ovim putem da im se zahvali na svemu, a pre svega na profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je Zvezda postigla minule sezone. Podsećamo, crveno-beli su po prvi put u svojoj istoriji odbranili trofej u nacionalnom Kupu. Takođe, prvi put su osvojili lidersku poziciju na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja (ABA liga). Zvezda je upisala najviše pobeda u jednoj sezoni u istoriji, čak 50, i posle 16 godina ponovo uspela da se plasira u polufinale jednog evropskog takmičenja. Za sve što su prikazali u crveno-belom dresu dugujemo veliko hvala Simi, Rašku, Diju, Iti, Tadiji i Lipi. Želimo vam mnogo sreće i uspeha u budućnosti“, saopšteno je na sajtu kluba.

Pomenuti igrači bili su važne karike u timu Dejana Radonjića, koji ima težak zadatak da sastavi tim koji će se takmičiti u Evroligi i boriti za dugo čekanu titulu u domaćem šampionatu.

Podsetimo, do sada su u Zvezdu stigli Nikola Kalinić i Nemanja Dangubić. Pripreme za narednu sezonu počinju 10. avgusta.

Šta vi mislite, ko bi trebalo da pojača Crvenu zvezdu?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. Zvezda treba nanje dobre sutere koji ce uvek biti kadri da daju kos kad treba. Ako samo dobro igramo odbranu a ne znamo da damo kos dzaba sve. Kosgeteri su prioritet i jedan centar poput Obine Ekezijea

    0
    0
    Odgovori
  2. JOS DA STIGNE STIMAC KAO CENTAR I dva dobra sutera amerikanca i mozda jos neko dobro pojacanje na pozicijama koje su lose

    0
    0
    Odgovori
  3. Radman,Pedja,Jare,Milicic i nek dovedu i par ortaka + klince koje imamo……i nek naprave sprdnju oprostajnu penzionersku sezonu … a mozda i dve … lagane … Mozda je bas trenutak da bas oni osvoje domacu ligu .. a vala i mogu i evro ligu da osvoje ako se stegnu XD
    Mislim da nista gore kad takvi igraci koji pri tom vole ZVezdu i Srbiju posmatraju kako sve propada,a jos uvek mogu da uzivaju u adrenalinu pred punom dvoranom svojih navijaca.Mislim da bi im ta titula bila najdraza u karijeri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter