0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radnički ratuje sa Zvezdom, Kalinić časti na Kopaoniku

Objavljeno: 22.07.14 u 09:43

Reprezentativac Srbije i novi član Crvene zvezde Nikola Kalnić izjavio je da uveliko časti saigrače iz nacionalnog dresa na pripremama na Kopaoniku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I dok novi krilni košarkaš crveno-beli uživa jer je završio posao oko prelaska u tim sa Malog Kalemegdana, čelnici njegovog bivšeg kluba, Radničkog iz Kragujevca, putem saopštenja počinju svoj sukob sa beogradskim crveno-belima.

Međutim, Kalnić ne obraća pažnju na takve stvari, pa presrećan zbog dolaska u novi klub časti reprezentativce Srbije na Kopaoniku:

„Odlučio sam da počastim saigrače iz reprezentacije na Kopaoniku, jer sam sklopio ugovor sa crveno-belima. Izuzetno sam srećan, bukvalno oduševljen što ću sledeće sezone igrati Evroligu u Areni u Zvezdinom dresu“, rekao je Kalnić za portal Telegraf.

On je dodao da je trenutno njegova pažnja maksimalno usmerena na obaveze sa nacionalnim timom:

„Trenutno sam fokusiran na reprezentaciju, ali inače jedva čekam početak klupske sezone. Dobro je poznato kakvu atmosferu prave Delije i želim i ja to da osetim. U toku sezone je bilo priča da ću doći u Zvezdu i drago mi je što se na obostrano zadovoljstvo sve pozitivno završilo“, dodao je Kalinić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter