2
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Škuletić: Ludogorec čeka pakao u Humskoj

Objavljeno: 31.07.14 u 11:42

Napadač Partizana Petar Škuletić pohvalio je igru bugarskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Ludogoreca, u prvom susretu ovih rivala koji je sinoć završen bez pobednika rezultatom 0:0.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ovaj momak imao je nekoliko prilika koje se ne mogu svrstati u kategoriju 100% šansi, uglavnom je pokušavao iz daljine, fudbalski, iz prve:

Mislim da sam u prilikama uradio ono što je do mene. Fudbalski sam šutirao, iz prve, ali nije ušlo, šta da se radi„, ocenio Škuletić utakmice.

Popularni „Škuntelar“ smatra da se crno-beli nisu planski povukli, već da je to bila „prinudna taktika“ koja je stigla kao posledica razvoja situacije.

„Ludogorec je dobra ekipa i takva utakmica je zahtevala da se više povučemo nego što obično igramo. Manje smo snage imali za završnicu. Imali smo dve-tri šanse na početku i sve bi bilo lakše da smo postigli gol. Mislim da je ovo pozitivan rezultat. U Beogradu ih čeka pakao i prednost je na našoj strani„, jasan je Škuletić.

Ipak, kada se podvuče crta, visoki fudbaler Partizana je ipak zadovoljan rezultatom:

„Igra je nametnula da moramo da se više vraćamo i nismo imali snage za napred, ali mislim da smo ostvarili dobar rezultat, po mom mišljenju„, zaključio je Škuletić.

Za razliku od njega, fudbaler Ludogoreca Marselinjo smatra da je Partizan igrao u maniru „malog kluba“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter