1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Milutinović: Želim u Partizan, u Zvezdi mi nisu dali da igram

Objavljeno: 30.07.14 u 23:32

Nakon sinoćnje vesti da je Partizan zainteresovan za bivšeg košarkaša Crvene zvezde Andreju Milutinovića oglasio se i sam igrač koji je potvrdio tu informaciju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nakon što sam pročitao vest pozvao sam menadžera i on mi je rekao da je razgovarao sa Partizanom. Svi znamo šta taj klub predstavlja i kakve uspehe je pravio. Želja da igram za crno-bele postoji, uostalom svaki igrač je ima“ – rekao je Milutinović u izjavi za portal kosarka24.com.

24-godišnji košarkaš je objasnio zbog čega ga nije bilo u timu Crvene zvezde po odlasku Svetislava Pešića sa klupe kluba sa Malog Kalemegdana.

„Nisu mi dali da igram te poslednje sezone. To je biznis i nisam mogao da utičem na to. Život ide dalje, ne osvrćem se previše na ta dešavanja“ – kazao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Kako te nije sramota ?igrao si i previse ,nervirao sve koji su bili na utakmicama.Ti si jedna uobrazena nula od igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter