1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Nekada crveno, a uskoro crno-beli

Objavljeno: 29.07.14 u 23:27

Bivši košarkaš Crvene zvezde Andreja Milutinović, koji nikako nije uspeo da se uklopi u koncept Svetislava Pešića kada je ovaj vodio tim sa Malog Kalemegdana, prema saznanjima Novosti mogao bi ovog leta da pojača redove najvećeg rivala – Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

24-godišnje krilo je posle slabih partija i padanja u drugi plan u sezoni 2012/13 napustio je Crvenu zvezdu, najpre je igrao za špansku Ljeidu, a potom je nastupao za grčki Apolon iz Patre. Pregovori dve strane su već u poodmakloj fazi pa bi moglo da se očekuje da uskoro bude potpisan ugovor.

Pored Milutinovića ekipu kluba iz Humske ulice mogao bi da pojača i grčki vunderkind Joanis Kuzeloglu (19) kojeg traže i atinski velikani Panatinaikos i Olimpijakos, ali bi adut crno-belih mogao da bude Duško Vujošević koji je u Evropi poznat po vrhunskom radu sa mladim igračima. Mladi reprezentativac Grčke je već dogovorio dolazak na probni rad odnosno biće na početku priprema srpskog šampiona i ukoliko zadovolji stroge kiterijume mogao bi da potpiše ugovor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter