1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda imala dva gola viška pa izgubila od Hanovera (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.14 u 20:25

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 3:2 (2:2) od Hanovera u poslednjoj pripremnoj utakmici odigranoj u Sloveniji tačnije u Ptuju iako su imali čak dva gola prednosti u ranoj fazi meča. Trener Lalatović je u ovom meču praktično na teren izveo ekipu koja će na teren i u 1. kolu Jelen Superlige u duelu sa Radničkim.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odlično je Crvena zvezda otvorila utakmicu i već nakon 12 minuta imala je prednost od čak 2:0 nakon golova Gavrića koji se tako iskupio za kardinalan promašaj na utakmici protiv Vašaša.

Crveno-beli su poveli već u 4. minutu kada se Gavrić našao na pravom mestu posle lošeg loba Darka Lazovića pa mu nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu bundesligaša. Slična situacija je viđena i osam minuta kasnije kada je Rakić pokušao da udarcem petom savlada golmana Hanovera, ali kako je lopta išla van okvira gola Gavrić ju je skrenuo na pravo mesto.

Od sredine prvog dela igre naš tim je imao i igrača više pošto je posle jednog duela Hoselu dobio crveni karton, a Planić je sankcionisan javnom opomenom. Koliko brzo su došli do prednosti isto toliko brzo crveno-beli su je prosuli pošto je Sobijeh prvo smanjio zaostatak Hanovera posle greške Kahrimana, da bi isti igrač lepim udarcem sa preko 20 metara u 38. minutu poravnao na 2:2 što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Nakon prilično dosadnog prvog dela drugog poluvremena u poslednjih 20 minuta bilo je prilika na obe strane, s tim što su Nemci imali izglednije. Nakon što je Japanac Kiosake pogodio stativu u 80. minutu uz asistenciju Kahrimana koji je dobro reagovao, samo dva minuta kasnije konačnih 3:2 postavio je Sobijeh koji je rutinski u situaciji „jedan na jedan“ savladao Zvezdinog čuvara mreže.

Crvena zvezda: Kahriman – Petković, Pavićević, Mijailović, Planić – Kovačević, Milijaš, Savićević (Pečnik), Lazović, Gavrić – Rakić

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter