0
Fudbal

Da li Kolumbijac zaista vredi 50 miliona?

Objavljeno: 29.07.14 u 14:23

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade potvrdio je da italijanski klub neće moći da odbije ponudu od 50 miliona evra. 

Kuadrado

Sjajni Kolumbijac nalazi se na meti Barselone i Mančester junajteda, ali Fiorentina će 26-godišnjeg igrača pustiti samo u slučaju ponude od 50 miliona evra.

“Ukoliko neki klub ponudi 50 miliona evra, sešćemo za sto da razgovaramo. Nadamo se da će Kuadrado ostati sa nama, ali teško ćemo odbiti ponudu velikog kluba od 50 miliona. On se priključuje ekipi naredne nedelje i tada ćemo sesti sa igračem i njegovim agentom i postići konačan dogovor“, rekao je Prade.

Istovremeno, Junajted je spreman da izdvoji 38 miliona evra i nijedan više za krilnog igrača, dok trener Barselone Luis Enrike ne pita za cenu. Strani mediji postavljaju logično pitanje – da li je igrač Fiorentine zaista vredan te količine novca?

Ipak, kada uzmemo u obzir visine pojedinih transfera ovog leta – Lalana, Šo, Erera, Lovren, Matje… jasno je da se na tržištu iz nekog razloga definitivno obrće velika količina novca, veća nego ranijih godina Ali, da li su te cifre zaista (ne)realne?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter