0
Domaći fudbal

Transfer bomba spremna za detonaciju: Fredi Adu stigao u Jagodinu (FOTO)

Objavljeno: 25.07.14 u 11:17

Iako naslov ove vesti neodoljivo podseća na jednu od informacija koje izlaze na monitoru ekrana svakog pasioniranog fana video igrice Fudbal menadžer, ova priča ima realne dimenzije.

Fredi-Adu-mlssoccer-com

Naime, reprezentativac SAD Fredi Adu stigao je u Jagodinu i tokom dana već je obavio prvu foto-sesiju u svlačionici tima u kojoj je i upoznao možda buduće saigrače.

Američki fudbaler Fredi Adu, nekada proglašavan za najtalentovanijeg igrača planete, čak i naslednika Brazilca Pelea, je stigao u Jagodinu i dan nakon što je Kluž eliminacijom“Ćurana“ udario poslednji ekser u sanduk srpskog fudbala, Adu će trenirati s Jagodincima.

On  bi u narednih nekoliko dana trebalo da potpiše ugovor sa trećeplasiranom ekipom minule Superlige, kada se završe formalnosti sa lekarskim pregledom i „papirologijom“. Na sajtu srpskog kluba stoji da su njegovi utisci o gradu i klubu fenomenalni.

Aduje prethodnih dana bio na probi u AZ Alkmaru, ali nije zaradio ugovor, a Jagodina je brzo reagovala i dovela svetski poznatog fudbalera.

Fredi-Adu-Jagodina-Crop

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter