0
Domaći fudbal

Pa ovo nema ni na FM: Fredi Adu stiže u Jagodinu

Objavljeno: 24.07.14 u 09:20

Pasionirani fanovi najpoznatije planetarne simulacije fudbalskog menadžera na svetu, popularnog Fudbal menadžera, sa zadovoljstvom se sećaju Fredija Adua, svojevremeno jednog od najtalentovanijih igrača na svetu.

Fredi-Adu-mlssoccer-com

Danas ovaj 25-godišnji momak rodom iz Gane ali sa putnim ispravama SAD, nalazi se na pragu potpisa sa jednim Jelen Superligašem – FK Jagodinom!

Gotovo da nema osobe koja je sate i sate provela ispred monitora gledajući „kuglice“ na TV ekranu i čitajući transkripte virtuelnih mečeva koja ne zna za – Fredija Adua. Pre nekih šest, sedam godina, autori ove video igre su među najbolje mlade fudbalere na svetu uvrstili – Fredija Adua.

Mnoga velika fudbalska imena koja danas žare i pale svetskom scenom igračima FM-a su bila poznata još u tinejdžerskom periodu. Međutim, neki od najvećih svetskih talenata nikada nisu uspeli da naprave karijere kakve su im se predviđale.

Među njima, sasvim sigurno, jeste i Fredi Adu. Nakon što je proglašen za „naslednika Pelea“ ovaj momak je ekspresno dobio američke isprave, čitava porodica mu se preselila u SAD, a sa svega 16 godina ovaj momak je debitovao za nacionalni dres SAD.

Međutim, godine odvodile su ovog igrača od kluba do kluba, ali sve od jače lige prema slabijoj. Tako je ovaj napadač, koji je u tinejderskom dobu pokupljen od Benfike, igrao na pozajmicama u Monaku pa Arisu, da bi prošlu sezonu proveo u – Brazilu, u Baiiji.

Kako stvari stoje, sada bi mogao da pojača FK Jagodinu.

„Poreklom je iz Gane, svojevremeno proglašavan velikim talentom i naslednikom slavnog Pelea. Levonog je, igra u veznom redu po centrali i boku. Videćemo, trebalo bi da bodri Jagodinu. Nadam se novi klub“, kazao je trener Jagodine, Mladen Dodić.

Inače, Fredi Adu trenira sa holandskim AZ Alkmarom, ali se u Jagodini ipak nadaju dolasku „vunderkinda sa FM-a“. Juče je i predsednik FK Jagodina potvdio da ovaj klub vodi pregovore sa naturalizovanim Amerikancem. Više o tome, pročitajte ovde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter