0
Evroliga

Jan Veseli se vraća u Evropu?

Objavljeno: 25.07.14 u 11:40

Ljubimac navijača Partizana Jan Veseli, mogao bi ovog leta lako da napusti NBA ligu, odnosno klub za koji trenutno nastupa Denver Nagetse i vrati se na „Stari kontinent“.

jan-veseli

Prema pisanju turskih medija, popularni „Leteći Čeh“ nalazi se u pregovorima sa ekipom koju sa klupe predvodi srpski trener Želimir Obradović, Fenerbahčom.

Češki krilni centar i ljubimac navijača Partizana, ukoliko do ovog transfera dođe, pridružio bi se bivšem saigraču iz dresa Partizana, Bogdanu Bogdanoviću koji je nedavno postao novi član Fenerbahče Ulkera.

Veseli je igračku reputaciju izgradio braneći boje crno-belih, da bi se 2011. preselio u NBA ligu u koju je stigao kao visoko kotirani 6. pik s drafta u izboru Vašington Vizardsa. Sa ekipom „Čarobnjaka“ proveo je tri sezone, a zimus je trejdovan u Denver.

Ipak, u NBA ligi nije uspeo da se izbori za minute na regularnoj bazi, a u Feneru tih poteškoća ne bi ima. Kako navode turski mediji, čelnici Fenera spremni su da mu ponude ugovor na dve plus jednu sezonu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter